Rehber ve EgeDuyuru Servisleri

rehber.ege.edu.tr üniversitemiz bünyesindeki tüm personelin güncel telefon rehberidir. Tüm akademik ve idari personel kayıtları ilgili birimlerin rehber sorumluları  tarafından sisteme girilmelidir.

Egeduyuru (egeduyuru.ege.edu.tr) Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen her türlü etkinlik ve duyuruların ortak bir platformda toplanması için hazırlanmıştır. Birimler tarafından girilen duyurular, kendi sayfalarında gösterilebildiği gibi Üniversite ana sayfası (www.ege.edu.tr) “Duyurular ve Etkinlikler” bölümünde de gösterilmektedir.

Üniversite birimlerimizin her birinin Rehber veri girişleri SSO üzerinden birim sorumlularınca yapılmakta olup, EgeDuyuru kullanıcı adı ve şifreleri BİDB tarafından oluşturulmaktadır.

Birim web sorumluları (veya bu servisler için görevlendirilmiş olan personel) BİDB ile iletişime geçerek bu şifreleri temin edebilirler.

Rehber ve EgeDuyuru’daki bilgilerin mutlaka güncel tutulması gerekmektedir. Bu sebeple, her birimin bu sistemlerdeki bilgilerini kontrol ederek eksiklerini  tamamlaması gerekmektedir.