EgeTEL ve EgeDUYURU Servisleri

Egetel (egetel.ege.edu.tr) Üniversitemiz bünyesindeki tüm personelin güncel telefon rehberidir. Tüm akademik ve idari personel kayıtları ilgili birimlerin egetel sorumluları  tarafından sisteme girilmelidir.

Egeduyuru (egeduyuru.ege.edu.tr) Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen her türlü etkinlik ve duyuruların ortak bir platformda toplanması için hazırlanmıştır. Birimler tarafından girilen duyurular, kendi sayfalarında gösterilebildiği gibi Üniversite ana sayfası (www.ege.edu.tr) ÜNİVERSİTEMİZDE bölümünde de gösterilmektedir.

Üniversite birimlerimizin her birinin EgeTel ve EgeDuyuru kullanıcı adı ve şifreleri BİDB tarafından oluşturulmuştur.

Birim web sorumluları (veya bu servisler için görevlendirilmiş olan personel) BİDB ile iletişime geçerek bu şifreleri temin edebilirler.

EgeTel ve EgeDuyuru’daki bilgilerin mutlaka güncel tutulması gerekmektedir. Bu sebeple, her birimin bu sistemlerdeki bilgilerini kontrol ederek eksiklerini  tamamlaması gerekmektedir.